OPSKRIFTER
Brød og boller
Desserter
Jordbærkoldskål
Jordbærtærte med mazarin og vaniljecreme
Rabarbertrifli med makroner og hvid chokoladecreme
Sticky date pudding – Svampet dadelkage med karamelsauce
Dip og saucer
Drikke
Forretter og snacks
Italienske bresaolaruller med urtecreme og sprøde parmesanchips
Jomfruhummerbisque med torsk, syltede æbler og fennikel
Panzanella – Italiensk brødsalat med tomater og basilikum
Frokost
Banh mi sandwich med citrongræsmarineret kylling
Cæsarsalat med kylling, parmesan og friske ærter
Panzanella – Italiensk brødsalat med tomater og basilikum
Ristet surdejsbrød med spinat, ærter, feta, avocado og pocheret æg
Smashed avocado med pocheret æg
Speltsalat med varmrøget laks, friske ærter og soya-limedressing
Thai beef salad
Hovedretter
Bagt laks med yoghurt, tahin og granatæblesalsa
Banh mi sandwich med citrongræsmarineret kylling
Buddha bowl med falafel, bagte søde kartofler, lynsyltet rød spidskål, quinoa og urte-tahindressing
Cæsarsalat med kylling, parmesan og friske ærter
Cremet pasta med laks, forårsgrønt og dild
Falafel
Fettuccine med kylling, soltørrede tomater, pesto og flødesauce
Fladbrød med bagte grøntsager og kikærter, grillost og ærtepuré
Grillede souvlakispyd med tzatziki, fladbrød og græsk salat
Indisk dhal med søde kartofler, peberfrugt og krydderurteraita
Karryret med kylling, søde kartofler og blomkål
Pad thai med tofu og tigerrejer
Speltsalat med varmrøget laks, friske ærter og soya-limedressing
Thai beef salad
Vietnamesisk risnudelsalat med marinerede tigerrejer
Kager
Bananbrød
Jordbærtærte med mazarin og vaniljecreme
Sticky date pudding – Svampet dadelkage med karamelsauce
Morgenmad
Bananbrød
Granola – Honningristet müesli med nødder, græskarkerner og kokos
Morgenmadstrifli af bircher müesli og bærkompot
Ricottapandekager med citron-ricottacreme, banan og blåbær
Ristet surdejsbrød med spinat, ærter, feta, avocado og pocheret æg
Smashed avocado med pocheret æg
Tropisk smoothie bowl med mango, ananas og kokos
Salater og tilbehør
Agurkesalat
Buddha bowl med falafel, bagte søde kartofler, lynsyltet rød spidskål, quinoa og urte-tahindressing
Cæsarsalat med kylling, parmesan og friske ærter
Grillede grøntsager med mozzarella og basilikumvinaigrette
Grillede søde kartofler med chimichurri og græskarkerner
Panzanella – Italiensk brødsalat med tomater og basilikum
Salat med krydrede, bagte gulerødder, feta og græskarkerner
Salat med speltkerner, grillet squash, pesto og feta
Speltsalat med varmrøget laks, friske ærter og soya-limedressing
Spidskålssalat med ferskner, asparges, feta og pinjekerner
Syltede rødløg
Thai beef salad