Skalér
Ingredienser
- 120 g. honning
- 30 g. kokosolie eller smør
- 1 dl. mandler
- 1 dl. cashewnødder
- 1 dl. græskarkerner
- 2,5 dl. grovvalsede havregryn
- 1,5 dl. kokosmel
- 1/4 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Kom honning og kokosolie i en gryde og varm langsomt op til det er smeltet.
- Hak mandler og cashewnødder groft og hæld det i en skål sammen med kerner, kokosmel, havregryn og salt.
- Hæld den smeltede honning og kokosolie over og gør godt rundt til det hele er blandet sammen.
- Hæld granolaen over på en bageplade beklædt med bagepapir og bag ved 150 grader varmluft i 20 – 25 min. til den er gylden. Rør i den løbende.
- Afkøl granolaen og opbevar den i en lufttæt beholder.
Keywords: Granola, müesli, honningristet müesli, morgenmad