Skalér
Ingredienser
- Ca. 1/3 spidskål
- 2 håndfulde rucola
- 3 doughnutferskner eller 2 alm. ferskner, gerne hvide
- Ca. 100 g. friske grønne asparges
- 1 håndfuld feta
- 2 spsk. pinjekerner
Dressing
- 1,5 spsk. olivenolie
- 1,5 spsk. citronsaft
- 1 spsk. honning
- Lidt salt
Fremgangsmåde
- Snit spidskålen, kom den i en skål og kram den godt med hænderne for at blødgøre den en smule.
- Skær ferskerne i tern. Knæk den nederste grove del af aspargesene og skær dem i skiver. Kom ferskner og asparges over i skålen sammen med rucola og smuldret feta.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og hæld dressingen over salaten.
- Rist pinjekernerne på en pande og fordel dem over salaten.
Keywords: Spidskålssalat, salat med spidskål og ferskner, sommersalat, tilbehør