Syltede rødløg er virkelig nemt at lave selv, og det smager så godt til mange ting. Vi har næsten altid et glas til at stå i køleskabet, og bruger det bl.a. i salater, i wraps eller pita, oven på rugbrødsmadder med f.eks. laks, avocado, kylling, flødeost og meget andet. Løgene kan nemt holde sig et par uger i køleskabet.
PrintSyltede rødløg
- Forberedelsestid: 10 min.
- Tilberedningstid: 1 t.
- Tid i alt: 1 t. 10 min.
- Portioner: –
Skalér
Ingredienser
- 3 – 4 rødløg (ca. 250 – 300 g.)
- 2 dl. sukker
- 2,5 dl. eddike
- Evt. lidt sorte peberkorn
Fremgangsmåde
- Skær rødløg i tynde skiver og kom dem i et glas.
- Kog eddike og sukker op i en gryde og rør til sukkeret er opløst. Hæld eddikelagen over løgene og lad det trække i minimum 1 time, gerne længere.