Syltede rødløg

Syltede rødløg er virkelig nemt at lave selv, og det smager så godt til mange ting. Vi har næsten altid et glas til at stå i køleskabet, og bruger det bl.a. i salater, i wraps eller pita, oven på rugbrødsmadder med f.eks. laks, avocado, kylling, flødeost og meget andet. Løgene kan nemt holde sig et par uger i køleskabet.

Print

Syltede rødløg

  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 1 t.
  • Tid i alt: 1 t. 10 min.
  • Portioner:

Skalér

Ingredienser

  • 34 rødløg (ca. 250300 g.)
  • 2 dl. sukker
  • 2,5 dl. eddike
  • Evt. lidt sorte peberkorn

Fremgangsmåde

  1. Skær rødløg i tynde skiver og kom dem i et glas.
  2. Kog eddike og sukker op i en gryde og rør til sukkeret er opløst. Hæld eddikelagen over løgene og lad det trække i minimum 1 time, gerne længere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*