Print

Spidskålssalat med ferskner, asparges, feta og pinjekerner

  • Forberedelsestid: 15 min.
  • Tilberedningstid: -
  • Tid i alt: 15 min.
  • Portioner: 3 - 4 pers. 1x

Skalér

Ingredienser

  • Ca. 1/3 spidskål
  • 2 håndfulde rucola
  • 3 doughnutferskner eller 2 alm. ferskner, gerne hvide
  • Ca. 100 g. friske grønne asparges
  • 1 håndfuld feta
  • 2 spsk. pinjekerner

Dressing

  • 1,5 spsk. olivenolie
  • 1,5 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. honning
  • Lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Snit spidskålen, kom den i en skål og kram den godt med hænderne for at blødgøre den en smule.
  2. Skær ferskerne i tern. Knæk den nederste grove del af aspargesene og skær dem i skiver. Kom ferskner og asparges over i skålen sammen med rucola og smuldret feta.
  3. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og hæld dressingen over salaten.
  4. Rist pinjekernerne på en pande og fordel dem over salaten.

Keywords: Spidskålssalat, salat med spidskål og ferskner, sommersalat, tilbehør