Print

Agurkesalat

  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 1 t.
  • Tid i alt: 1 t. 10 min.
  • Portioner: 1 glas 1x

Skalér

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 1 dl. eddike
  • 3/4 dl. vand
  • 3/4 dl. sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • Ca. 10 sorte peberkorn
  • 2 spsk. finthakket dild

Fremgangsmåde

  1. Skær agurken i tynde skiver og kom den over i et glas eller en skål sammen med peberkorn.
  2. Kom eddike, vand, salt og sukker i en lille gryde og kog det op. Når sukkeret et smeltet, tages gryden af varmen. Lad det stå og afkøle 5 – 10 min.
  3. Hæld lagen over agurkeskiverne og lad det trække i min. 1 time i køleskabet og gerne længere.

Keywords: Agurkesalat, syltede agurker, pickles