Skalér
Ingredienser
- 250 g. kyllingebrystfilet
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 1,5 – 2 spsk. basilikumpesto, hjemmelavet eller færdigkøbt
- 3 spsk. hakkede soltørrede tomater
- 2,5 dl. madlavningsfløde eller piskefløde
- Salt
- 250 g. frisk eller tørret fettuccine
- Parmesan til servering
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen i tern og drys lidt salt over.
- Hak løget og pres hvidløgene. Varm lidt olie op i en gryde og steg løg og hvidløg til løgene er klare.
- Tilsæt pesto og soltørrede tomater og lad det stege med 1 – 2 min.
- Tilsæt kyllingen og steg videre yderligere et par min.
- Hæld fløden i og skru godt ned for varmen. Lad det simre ca. 5 min. og smag derefter til med salt.
- Kog imens pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken.
- Hæld pastaen over i et dørslag, så alt vandet løber fra. Vend pastaen i saucen.
- Server pastaen med friskrevet parmesan
Keywords: Fettuccine, flødesauce, pasta, spaghetti, kylling, aftensmad, cremet pasta, italiensk