Print

Fettuccine med kylling, soltørrede tomater, pesto og flødesauce

  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 10 - 15 min.
  • Tid i alt: 20 - 25 min.
  • Portioner: 2 pers. 1x

Skalér

Ingredienser

  • 250 g. kyllingebrystfilet
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1,5 – 2 spsk. basilikumpesto, hjemmelavet eller færdigkøbt
  • 3 spsk. hakkede soltørrede tomater
  • 2,5 dl. madlavningsfløde eller piskefløde
  • Salt
  • 250 g. frisk eller tørret fettuccine 
  • Parmesan til servering

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i tern og drys lidt salt over.
  2. Hak løget og pres hvidløgene. Varm lidt olie op i en gryde og steg løg og hvidløg til løgene er klare.
  3. Tilsæt pesto og soltørrede tomater og lad det stege med 1 – 2 min.
  4. Tilsæt kyllingen og steg videre yderligere et par min.
  5. Hæld fløden i og skru godt ned for varmen. Lad det simre ca. 5 min. og smag derefter til med salt.
  6. Kog imens pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken.
  7. Hæld pastaen over i et dørslag, så alt vandet løber fra. Vend pastaen i saucen.
  8. Server pastaen med friskrevet parmesan

Keywords: Fettuccine, flødesauce, pasta, spaghetti, kylling, aftensmad, cremet pasta, italiensk