Fettuccine med kylling, soltørrede tomater, pesto og flødesauce

Nem, lækker og cremet fettuccine med kylling, soltørrede tomater, pesto og flødesauce. Perfekt hverdagsret, som er lynhurtig at lave og som samtidig smager fantastisk.

Server pastaretten for sig selv, sammen med en grøn salat, tomat- og mozzarellasalat eller et lækkert stykke brød.

Print

Fettuccine med kylling, soltørrede tomater, pesto og flødesauce

  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 10 – 15 min.
  • Tid i alt: 20 – 25 min.
  • Portioner: 2 pers. 1x

Skalér

Ingredienser

  • 250 g. kyllingebrystfilet
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1,5 – 2 spsk. basilikumpesto, hjemmelavet eller færdigkøbt
  • 3 spsk. hakkede soltørrede tomater
  • 2,5 dl. madlavningsfløde eller piskefløde
  • Salt
  • 250 g. frisk eller tørret fettuccine 
  • Parmesan til servering

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i tern og drys lidt salt over.
  2. Hak løget og pres hvidløgene. Varm lidt olie op i en gryde og steg løg og hvidløg til løgene er klare.
  3. Tilsæt pesto og soltørrede tomater og lad det stege med 1 – 2 min.
  4. Tilsæt kyllingen og steg videre yderligere et par min.
  5. Hæld fløden i og skru godt ned for varmen. Lad det simre ca. 5 min. og smag derefter til med salt.
  6. Kog imens pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken.
  7. Hæld pastaen over i et dørslag, så alt vandet løber fra. Vend pastaen i saucen.
  8. Server pastaen med friskrevet parmesan

Keywords: Fettuccine, flødesauce, pasta, spaghetti, kylling, aftensmad, cremet pasta, italiensk

One Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*